Eigenaar van Vemde Travel:

Als directeur/eigenaar van Vemde Travel ben ik trots op onze website, hier vindt u onze eigen bekende Vemde Travel Reizen maar ook kunt u, we kunnen en willen er niet om heen, een boekingsformule. Hier kunt u online, wanneer het u uitkomt, uw vakantie reserveren. Met de garantie van het stenen reisbureau en met het gemak van internet.

Dan wat over mijn eigen bescheiden persoon: ik kan wel zeggen dat ik de absolute Turkije-specialist van de Veluwe ben. Kom al 30 jaar in dit prachtige gastvrije land en ben er nog lang niet op uitgekeken. Komt u bij mij voor advies dan is de kans groot dat u op reis gaat naar Turkije!

Maar uiteraard ken ik ook de rest van Europa, ik reis veel en graag voor mijn beroep. De laatste jaren bezocht ik Tunesië, Griekenland, Italië, Canarische Eilanden, Gambia, Mexico en Egypte.

Overal waar ik kom, kijk ik of het geschikt is voor klanten van Vemde Travel en als het geschikt is, maak ik er graag een Vemde Travel reis van, zodat de mensen van de Noord Oost Veluwe mee kunnen genieten van een mooie bestemming.

Eén van de pluspunten van ons reisburo is het "Steun Uw Vereniging" initiatief. Bij elke boekingen doneren wij uit uw naam 10 euro naar een vereniging of goed doel van uw keuze. U steunde o.a. ons project in Gambia, een initiatief waar ik me graag voor inzet en ook polshoogte neem om er persoonlijk op toe te zien dat de gelden goed worden benut.

Laatst bezochte vakantiebestemmingen: Turkije, Gambia, Macedonië, Mexico, Thailand

Mijn mooiste reismoment: De kennismaking met de plaatselijke bevolking; zo bereidde Musa speciaal voor ons in Gambia op 1 pitje een heerlijke barracuda vis.

Hoe bereikt u ons?

  • Bonenburgerlaan 16
    8181 HE Heerde
  • 0578 - 69 4334
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wij bellen u:

jos nieuw

Openingstijden

maandag
Gesloten

dinsdag en woensdag

09:30 - 12:30 uur
13:30 - 17:30 uur

donderdag
Gesloten

vrijdag
09:30 - 12:30 uur
13:30 - 17:30 uur

zaterdag
10:00 - 16:00 uur

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond bent u van harte welkom op afspraak.